Házkutatás volt a Mindenki Magyarországa Mozgalomnál

  • narancs.hu
  • 2024. február 27.

Belpol

A szervezet épp ugyanezen a napon kezdeményezett ügyészségi vizsgálatot a miniszterelnök felelősségéről a kegyelmi ügyben. 

A 2022 januárjától december 31-ig keletkezett könyvelési iratok átkutatására és lefoglalására vonatkozó határozattal érkeztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói kedden délben a Mindenki Magyarországa Mozgalom budapesti, Alkotmány utcai irodájába – értesült a Magyar Hang

Szalma Botond, a Mindenki Magyarországa Néppárt kampányfőnöke arról számolt be a lapnak, hogy a házkutatás délután fél ötig tartott. A NAV-osok több száz megabyte-nyi adatot és körülbelül 1500 oldal iratot vittek el.

A kampányfőnök azt is mondta, „lehet, hogy dollárt kerestek, nem tudom”.

Szalma Botond kijelentette, Márki-Zay Péter és a néppárt nem tart a vizsgálattól, mert nem kaptak fekete pénzeket. A párt támogatja, hogy az országot kivezessék a korrupcióból, és reméli, hogy minden egyes pártot és alapítványt ugyanilyen gondosan meg fog vizsgálni a hatóság. 

A kampányfőnök arról is beszélt, hogy épp kedden kezdeményeztek ügyészségi vizsgálatot annak érdekében, hogy tisztázódjon, mi volt a szerepe és a felelőssége Orbán Viktornak a kegyelmi ügyben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk