Itt valami nagyon durva történhetett: Fideszes politikustól határolódott el Tarlós István

  • narancs.hu
  • 2018. december 19.

Belpol

Harrach Tamás mondott valami vállalhatatlant a főpolgármester szerint.

„Elhatárolódom Harrach Tamás XIII. kerületi (FIDESZ-KDNP) önkormányzati képviselő Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa ügyében tett nyilatkozatától” – indul Tarlós István friss, az MTI által közölt közleménye. „Ízetlennek tartom a politikamentes fővárosi ügyekben hosszú ideje konstruktívan együttműködő dr. Tóth József úr, XIII. kerületi polgármester kifigurázását. Dr. Tóth Józsefet én kértem fel a Tanácsban való részvételre, aki csak a politikamentes szerepvállalás garanciája mellett vállalta a felkérést. Ezt a garanciát én biztosítottam számára, és visszautasítom, hogy bárki komolytalankodjon vele.”

Meglepő, talán példanélküli, hogy Tarlós nyíltan elhatárolódjon kormánypárti politikustól, kár viszont, hogy egyelőre csak azt nem tudtuk kideríteni, pontosan miről is van szó. Harrach Tamás nyilatkozatát egyelőre keressük, de nem találtuk meg. Amint meglesz, frissítjük cikkünket.

Harrach Tamásról két dolgot dob ki a net alapvetően: hogy Harrach Péter fia, és hogy érintett volt a trafikmutyiban.

De lázasan keresünk még!

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.