Jogerős Magyar Péter pártjának regisztrációja a június 9-i választásra

  • narancs.hu
  • 2024. április 15.

Belpol

Komplex hazaváró programot hirdetne a külföldön élő magyaroknak.

"Reggeli jó hír: jogerős lett a TISZA Párt regisztrációja a június 9-i európai parlamenti és önkormányzati választásra. A tavaszt és a változást nem lehet megállítani” – írja a Facebookon Magyar Péter, aki posztjában arra kéri "a külföldön élő magyarok százezreit, hogy regisztráljanak a választásra és szánjanak egy kis időt és energiát a hazájukra június 9-én".

Magyar szerint

a választás eredménye sorsdöntő lesz". Azt írta, hogy "a külföldön élő magyarok számára komplex hazaváró programot" hirdetnek hamarosan.

A Nemzeti Választási Bizottság április 11-én vette nyilvántartásba a TISZA – Tisztelet és Szabadság – Pártot, ami egy 2021-ben alapított egri párt, ennek színeiben tervez Magyar Péter indulni az EP- és az önkormányzati választáson.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk