A hosszúlépéses Merker Dávid, kulturális szakértőként csatlakozik Vitézy Dávidhoz

  • narancs.hu
  • 2024. április 15.

Belpol

A sétaszervező társalapító az első név a főpolgármester-jelölt fővárosi listáján.

A Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület és az LMP közös fővárosi listáján kapott kulturális szakértőként helyet Merker Dávid, szociológus, a hosszúlépés.járunk? társalapítója

írja a 444.hu. Ő az első név Vitézy fővárosi listájáról.

A sajtóközlemény szerint Vitézynek, mint főpolgármester-jelöltnek az "egyik markáns programpontja, hogy pártpolitikusok helyett elsősorban Budapest fejlesztése iránt elkötelezett szakemberekkel vezetné a fővárost". Így került képbe a Pro Cultura Urbis és regionális PRIMA-díjas Merker Dávid szociológus, kulturális szakértő.

Merker Dávid a hosszúlépés.járunk? alapítójaként több mint tíz éve foglalkozik Budapest kulturális életével. "Munkája során a könyvkiadástól a színházak világán és filmeken át a múzeumokig szinte minden részletét megismerte a kulturális területnek. A főváros helytörténeti örökségének egyik legjobb ismerője, aki séták mellett két Budapestről szóló könyv társszerzője is."

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk