Komjáthi Imre is indul az MSZP társelnöki posztjáért

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 31.

Belpol

A jelenlegi elnökhelyettes azt mondta, vissza akarja adni a dolgozók becsületét. Olyat is mondott, hogy a szíve "baloldalon van és vörös".

"Néhányan egy egyszerű melósnak gondolnak, ezért azt hiszik, a hátam mögött kinevethetnek, lenézhetnek, de ez engem soha nem hátráltatott abban, hogy tegyem, amit a szívem diktál" – mondta Komjáthi Imre, az MSZP jelenlegi elnökhelyettese egy a Facebook oldalán közzétett videóban. Ebben bejelentette, hogy elindul az MSZP társelnöki posztjáért az őszi tisztújító kongresszuson.

Az egykor a Borsodchemnél dolgozó politikus, az MSZP listás parlamenti képviselője, döntését azzal indolkolta: "egyike vagyok azoknak, akik vissza akarják adni a dolgozók becsületét". A 2012-es majd 2013-as "éhségmeneteket" szervező politikus úgy fogalmazott:

azért akarok dolgozni, hogy az MSZP közössége újra erős és büszke legyen".

"Én a vidéki, hatgyerekes melós hitelességét tudom kínálni (…) rajtam nincs fogás (…) azt is tudjátok, hogy az én szívem baloldalon van és vörös (...) van egy dolog, amit még jobban szeretek: a hazám"– hangsúlyozta Komjáthi, aki egyelőre egyedüli jelölt a pártban a férfi társelnöki pozícióra. Mint ismert, korábban Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője bejelentette indulási szándékát, de vissza is lépett.

A párt női társelnöki posztjára egyelőre szintén egy jelölt jelentkezett, a tisztséget most is betöltő Kunhalmi Ágnes.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk