Lázár szerint a rabszolgatörvény elleni ellenzéki akció Soros-féle bosszú lehetett a CEU-ügyre válaszul

  • narancs.hu
  • 2018. december 29.

Belpol

Lázár megint beszólt Márki-Zaynak: "Vásárhelyt jelenleg buta és tehetségtelen vezető irányítja", a város elvesztegette 2018-at.

Lázár János a Rádió 7 vendége volt szombaton, akivel személyesen a kormánypárti rádió társtulajdonosa, nem más, mint Rákay Philip beszélgetett – írja a vasarhely24.com szemléje.

A Miniszterelnökség egykori vezető minisztere évértékelőjében 2018-at igen érdekes, izgalmas évnek nevezte. Mint mondta, elvesztegetett időként fog bevonulni az elmúlt időszak Hódmezővásárhely történelmébe, mivel szerinte a város fejlődése látványosan megtorpant.

A volt miniszter persze arról elfelejtett szót ejteni, hogy a fejlődés útjában leginkább párttársai állnak, hisz' ha valamiért, elsősorban azért torpant meg a város, mert a fideszes képviselők ott gáncsolják Márki-Zay Péter független polgármestert, ahol tudják.

A vásárhelyi időközi választást, amelyen vesztett a Fidesz sokan egy nagy, országos példának szeretnék beállítani, hogyan lehet megverni a Fideszt – mondta Lázár. Szerinte Rapcsák András személyében választottak már független polgármestert a város élére, de a mostani városvezetőről hamar kiderült, hogy nem független.

Lázár János szerint Márki-Zay Péterről kiderült, sok embert csapott be azzal, hogy egy országos mozgalom élére állt és a Fidesz legyőzését, az ország vezetését tűzte ki célul.

"Vásárhelyt jelenleg buta és tehetségtelen vezető irányítja" – fogalmazott Lázár.

Saját munkáját, sorsát Lázár sikeresnek értékelte.

Kritikával illette azokat, akik nem értik politikai karrierje irányváltását. "Sok buta és tehetségtelen ember Vásárhelyen is úgy tartja, megbukott azzal, hogy nem kormánytag már az idén."

Lázár arról is beszélt, hogy szerinte a rombolás és a destabilizálás jegyében fog zajlani a 2019-es esztendő az ellenzék részéről. A decemberben a parlamentben történtek Soros-féle bosszú lehetett a CEU-ügyre válaszul.

"Provokációra, új típusú politikai harcmodorra kell készülni az ellenzék felől tavasszal országosan és Vásárhelyen is."

Figyelmébe ajánljuk