Lázár Jánoshoz kerülnek a budapesti fejlesztések

  • narancs.hu
  • 2022. május 17.

Belpol

Hogy mi lesz Fürjes Balázzsal és Vitézy Dáviddal, az egyelőre nem világos.

A Budapest Fejlesztési Központhoz tartozó építési és fejlesztési ügyek a Lázár János vezette Építési és Beruházási Minisztériumhoz kerülnek az új kormányban - írja az RTL.hu a BFK-t eddig felügyelő Miniszterelnökség tájékoztatása alapján.

A budapesti kormányzati beruházásokat eddig Fürjes Balázs felügyelte a fővárosi fejlesztésekért felelős államtitkárként, szoros munkatársa volt Vitézy Dávid, a BFK vezérigazgatója.

Hogy az államtitkárság és a központ sorsa mi lesz az új kormányban, az egyelőre nem világos, a Miniszterelnökség válaszából csak annyi következik, hogy a feladatokat veszi át a Lázár-minisztérium.

Lázár János egyébként nem szokta véka alá rejteni, hogy inkább a vidék fejlesztésére koncentrálna, így elképzelhető, hogy az új kormányzati ciklusban Fürjes és Vitézy grandiózus terveiből is vissza kell majd vágni valamennyit.  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk