Leleplező fotók: a kormány orrvérzésig szidja a várost, de Orbán Ráhelék mégis Bécsbe mentek vásárolni

  • narancs.hu
  • 2018. december 7.

Belpol

Megejtették a karácsonyi bevásárlást.

Bár a kormány és médiája igyekszik mindent elkövetni, hogy Bécset a földi pokolként fesse le, ez úgy látszik, nem különösebben érdekli Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt.

Noha Kósa Lajos nemrég arról beszélt, hogy Budapest jobb hely, mint Bécs, a 444.hu egyik olvasója ehhez képest mégis az osztrák fővárosban kapta lencsevégre Orbán Viktor lányát (akinek hátán félmillió forintos Gucci-táska volt) és vejét. A fotók tanúsága szerint a pár vásárolgatott Bécs utcáin, mit sem törődve a Lázár János által is megfestett veszélyekkel.

Lázár János attól retteg, hogy a bevándorlók miatt 20 év múlva Budapest is olyan lehet, mint Bécs

Kosz, piszok, élhetetlen városi körülmények - mondja Lázár. Tisztaság, rend, nyugalom - látszik a videón. Lázár János óriási bátorságáról tett tanúbizonyságot: fogta magát és ellátogatott a messzi Bécsbe, hogy megnézze, mégis mi történik, ha egy város befogadja a bevándorlókat. Tapasztalatait drámai két percben tárja a magyar lakosság elé, szúrta ki a 444.

A képeket itt lehet megnézni.

Figyelmébe ajánljuk

Hol az ember?

A megfilmesíthetetlen könyvek megfilmesítésének korát éljük – ezek pedig nagyrészt sci-fik. Herbert Ross Dűnéjének sokszor nekifutottak, mire Denis Villeneuve szerzői húrokat pengető két blockbustere végre a tömegek igényeit is képes volt kielégíteni; Isaac Asimov Alapítványából az Apple készített immár második évadát taposó, csillogó űroperát – a Netflix pedig az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerű, kultikus hard sci-fijébe, Liu Ce-hszin kínai író Hugo-díjas A háromtest-triló­giá­jába vágott bele.

Nem viccelnek

  • - minek -

Poptörténeti szempontból is kerek jubileumokkal teli lesz ez az év is – novemberben lesz negyven éve, hogy megjelent a The Jesus and Mary Chain első kislemeze, a melódiát irgalmatlan sípolásba és nyavalyatörős ritmusba rejtő Upside Down.