Lemondott Balatonalmádi polgármestere

  • narancs.hu
  • 2022. március 31.

Belpol

Mert Kepli Lajost az utóbbi időben nemtelen támadások érték, lejáratókampány indult ellene.

Kepli Lajos, Balatonalmádi polgármestere csütörtökön, a helyi képviselő-testület élőben közvetített ülésén bejelentette, hogy lemond posztjárólírja a Telex. Döntését azzal indokolta a települést két és fél éve függetlenként irányító korábbi jobbikos parlamenti képviselő, hogy az utóbbi időben olyan nemtelen támadások érték, amik már Balatonalmádinak is ártanak, holott a település békéje ennél sokkal fontosabb.

Kepli elmondása szerint a járványhelyzet komoly megpróbáltatások elé állította, és függetlenként is nehéz volt irányítania Balatonalmádit, hisz' minden oldalról szívesen látnák a „jóakarói”, ha „kitörné a nyakát”. A polgármester szerint lejáratókampány indult ellene, de azt mondta, a vádakra most nem, csak majd később fog reagálni. Említett egy vádaskodó cikket is, de nem fejtette ki, pontosan, mire gondol, viszont azt közölte, hogy az abban felsorolt rágalmak alaptalanok. A Telex tippje szerint a kuruc.info egyik írásáról beszélt.

A politikus szerint a lejáratókampány nem politikai, valaki „személyes bosszújáról” lehet szó. A közelgő parlamenti választásról Kepli azt mondta, akárki is nyerjen, szerinte a település javát az szolgálja, ha az országgyűlési képviselő és a polgármester "a rendszerrel azonos színezetű"

 (Telex)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk