Lócitrom-gate: a Momentum pontosította Rákay Philipet

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 22.

Belpol

A mozgalom szerint nem ideiglenesen, hanem vagy 8 hónapja állt a televíziós műsorvezető trágyakonténere természetvédelmi területen.

Természetvédelmi területen állt a Rákay Philip televíziós műsorvezető díjugrató lovainak trágyáját tároló konténer –erről szóló videót tettek közzé nemrég a Momentum hegyvidéki és budakeszi politikusai. 

Az ismert médiaszemélyiség azóta bevitette a konténert a saját telkére. A Momentum levonta a következtetést: volt értelme közzé tenni a lakossági panaszt, és felhívni a figyelmet az esetre. Rákay azt nyilatkozta az ügyben az ATV-nek, hogy a konténer csak ideiglenesen állt a telke melletti természetvédelmi területen.

A Momentum ezzel kapcsolatban most közleményt adott ki – írja a nyugat.hu.

 

Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja és Szemző Áron, a mozgalom budakeszi önkormányzati képviselője olyan fotókat tett közzé, amelyek azt bizonyítják, hogy több mint 8 hónapja, január óta folyamatosan ott tárolta a lótrágyás konténert Rákay Philip. Az egyik kép azt ábrázolja, hogy volt, amikor két teli konténer is állt a természetvédelmi területen.

A Momentum szerint Rákaynak be kellene ismernie, hogy hosszú hónapokig tárolta ott a lótrágyát, és elnézést kellene kérnie azoktól, akiket ez zavart. Hajnal Miklós a Facebook-posztjában „további díjugrató sikereket”  kívánt a műsorvezetőnek.

Arról, hogy Rákay min dolgozik épp, ebben a cikkünkben írunk:

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk