Magyar Péter: Tiborcz Pista, készítsd a bukszád!

  • narancs.hu
  • 2024. október 28.

Belpol

A Tisza Párt elnöke reagált arra, hogy a miniszterelnök veje mintegy 30 milliárd forint adó befizetését úszta meg az elmúlt években. 

„Mert ugye Tiborcz (saját lábán álló) István soha nem vesz igénybe állami segítséget irdatlan vagyonának összeharácsolásához…Nem elég, hogy közbeszerzéseken, nemzeti és uniós forrásokból sikerült százmilliárdokat behúznia a nemzet vejének, de még az adójogszabályokat is módosította Orbán Viktor az unokái apjának a kedvéért. Az Orbán-klán tagjainak nem kell Panamáig repülniük egy jó kis adóparadicsomért, egy éjszaka alatt megteremti nekik itthon a miniszterelnök, aki ugye pénz- és nőügyekkel nem foglalkozik (részletek kommentben)” – reagálta Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke a Facebookon a hétfői hírre, miszerint Tiborcz István, Orbán Viktor veje mintegy 30 milliárd forintnyi adót úszott meg egy 2017-es törvény miatt. 

„Tiborczék mintegy 30 milliárd forint adót kerültek el a 2017-es jogszabály módosításnak köszönhetően. Nem elég, hogy 100 milliárdokat kap az apósától, de még az adófizetés alól is mentesítik. Al Capone hozzájuk képest egy kezdő óvodás volt. 2026-tól változik a világ. Tiborcz Pista, készítsd a bukszád!” – írta közösségi oldalán Magyar. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk