Már egy egész ipari területe is van Rákay Philipnek

  • narancs.hu
  • 2022. november 8.

Belpol

Akkora, mint a fél Margit-sziget.

Rákay Philip ingatlanbirodalma egy rácalmási ipari területtel gazdagodott - írja a 24.hu.

A NER közeli egykori televíziós műsorvezető cégéhez tartozik emellett egy  több mint másfél milliárdért forintért eladó étterem a Káli-medencében, egy ikonikus villa a Balaton-felvidéken, és egy 226 négyzetméteres villa egy csaknem 2400 négyzetméteres telekkel a Széchenyi-hegyen, sorolja a lap a növekvő vagyont.

Az Opten céginformációs rendszer adatbázisa szerint mindez most Fejér megye felé bővül, Rákay cége ugyanis egy hónappal ezelőtt Rácalmás Greendustry Projekt Zrt. néven alapított új céget, amelynek terveire nem nagyon lehet következtetni, de a portál kérdésére Rákay elmondta, hogy a cég egy 42 hektáros ipari terület tulajdonosa, azon fejlesztéseket végez majd, és értékesíteni kívánja azt.

A területet a portál szerint közvetlenül a Hankook gumiabroncsgyártó cég magyarországi központja mellett fekszik Rácalmás és Dunaújváros határában, de egyelőre a helyiek sem tudják, hogy a Hankook akar-e terjeszkedni a területen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk