Máris itt a Fidesz magyarázata Várhelyi mai buktájára

  • narancs.hu
  • 2019. november 14.

Belpol

Támadás, áskálódás, hazaárulás.

Ahogy arról ma mi is beszámoltunk, Várhelyi Olivér nem győzte meg maradéktalanul az EP szakbizottságát arról, hogy Orbántól függetlenül tudná végezni uniós biztosi munkáját, ezért nem szavazták meg a pozícióra.

Nem szavazták meg uniós biztosnak Várhelyi Olivért

Az EP szakbizottságát egyelőre nem győzte meg Orbán Viktor jelöltje. Hiába készült fel alaposan Várhelyi Olivér a ma reggeli meghallgatásra, kínos politikai kérdésekben inkább hárított, s ezzel nem sikerült meggyőznie az EP szakbizottságát. A meghallgatásról szóló részletes beszámolónkat itt olvashatja el. Várhelyi Olivér sok szépet ígért, de nem volt hajlandó elhatárolódni Orbán Viktortól az Európai Parlament külügyi bizottságában.

Minderről az MTI-nek eddig nem sikerült hírt adnia, mindössze egy pársoros Fidesz-közleményt hoztak le, ami annyira szórakoztató és szenvedélyes, hogy teljes terjedelmében közöljük. Íme:

A bevándorláspártiak folytatják a magyar biztosjelölt elleni támadást

Várhelyi Olivér mai EP-szakbizottsági meghallgatása egyértelművé tette, hogy nem szakmai, hanem politikai támadás zajlik a magyar biztosjelölt ellen. Ugyanazok a bevándorláspártiak támadják a magyar biztosjelöltet, akik eddig támadták a magyar bevándorláspolitikát. Lehangoló látni a magyar ellenzéki európai parlamenti képviselők agresszív és példátlan áskálódását a magyar jelöltek - korábban Trócsányi László, majd Várhelyi Olivér - ellen. Gyurcsányné, a momentumos Cseh Katalin, a szocialista Ujhelyi István, a jobbikos Gyöngyösi Márton a többi bevándorláspártival együtt mindent megtesznek, hogy a magyar jelölt kinevezését megakadályozzák, ezúttal sem a magyar érdekeket képviselik.

Figyelmébe ajánljuk

A hazai próféta

  • - turcsányi -

Van egy jelenet James Clavell 1975-ben publikált regényének tévéváltozatában: a nagyúr táncol.

Apád, anyád idejöjjön!

Amikor 1976-ban megjelent az eredeti Ómen-film (az azóta tetemes hosszúságúra nyúlt széria első installációja), az mind témaválasztását, mind megvalósítását tekintve tisztes elismerést és közben jeles közönségsikert aratott.

Faunok a méhesben

Harci kakasok, üzekedő katicák, tekergőző hernyók, túlérett gyümölcsök, kergetődző és táncoló faunok. Isteni lényekről leváló szárnytollak, méhrajzás és csonkolt kecskeláb – közel harminc művet, festményeket és szobrokat láthatunk a művészeti galériának is otthont adó régi villa első emeletén.