Megduplázta profitját tavaly a TV2

  • narancs.hu
  • 2021. május 31.

Belpol

A belföldről származó bevételek jelentősen megnövekedtek. 

1,7-ről 3,8 milliárdra növelte a TV2 Média Csoport az adózott eredményét 2020-ban – írja a hvg.hu a cég éves beszámolója nyomán. A portál szerint a növekedést azzal lehet magyarázni, hogy a belföldről származó árbevétel 39,5-ről 43,8 milliárd forintra nőtt. 

A cég 2019-es 22,3 után tavaly 23,5 milliárd forint bevételt szerzett reklámokból, amire 2 milliárd forint szponzorációs, illetve 642 millió online hirdetési bevétel kapcsolódik. A vállalat 344-ről 361-re növelte dolgozói számát, viszont a személyi jellegű ráfordítások csökkentek: 4,9-ről 4,4 milliárd forintra. 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot! 

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.