Mégis elindulhat Karácsony az ellenzéki főpolgármester-jelöltek előválasztásán
karacsony_gergely_mti_top_story_lead.jpg

Mégis elindulhat Karácsony az ellenzéki főpolgármester-jelöltek előválasztásán

  • narancs.hu
  • 2019. január 3.

Belpol

Azért versengenek, hogy ki legyen Tarlós kihívója.

A Népszava úgy értesült, hogy Karácsony Gergely zuglói polgármester elindul az ellenzéki főpolgármester-jelöltek előválasztásán. A politikus nem akart nyilatkozni a szándékairól a lapnak, azt mondta először pénteken Gulyás Márton Prtizán című műsorában fog arról beszélni, indul-e a megmérettetésen.

Tordai Bence a Párbeszéd országgyűlési képviselője ugyanakkor a két ünnep között még azt nyilatkozta, erős jelöltet fognak állítani, „akivel nagy meglepetést" fognak okozni.

Most úgy néz ki, nem is egy, hanem rögtön két előválasztást is rendeznek, arról pedig hogy ez egésznek mi értelme van, itt értekezett Keszthelyi András.

Puzsér vs. Karácsony: van-e így értelme az előválasztásnak?

Szoktak télen választások lenni? Nem, ezen az égövön nem szoktak. Amerikai kutatások szerint minden hüvelyknyi (2,54 cm) többlet csapadék egy százalékkal csökkenti a részvételt. „sanity's rare this end of the hard day" Olvasom, hogy megállapodás született Molnár Zsolt, Karácsony Gergely és Puzsér Róbert között, hogy nem is egy, de két előválasztás lesz Budapesten.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.