Miniszternek ritkán szólnak vissza úgy, mint Lázár Jánosnak ezen a csanádpalotai lakossági fórumon

  • narancs.hu
  • 2017. június 11.

Belpol

„Ne asszonyozzon itt nekem, miniszter úr” – kezdte felszólalását a felháborodott lakos.

Időközi polgármesterválasztást rendeznek ma Csanádpalotán, a Lázár János kancelláriaminiszter választókörzetéhez tartozó településen. Lázár lakossági fórumon kampányolt a Fidesz által támogatott jelölt, Nyergesné Kovács Erzsébet mellett, de nem mindenkit sikerült meggyőznie.

Egy hölgy, aki láthatóan Debreczeni István független jelöltet támogatja, kemény hangon ment neki a miniszternek. „Ne asszonyozzon nekem miniszter úr, majd ha mi eldöntjük, hogy Debreczeni Isti lesz a polgármester, akkor ő lesz” – mondta például.

Lázár erre felidézte, hogy Debreczeni még 2014-ben leszaggatta az összes választási plakátját, amiért a bíróság el is marasztalta. „Először egyébként összeszarta magát a bíróságon, mert pillanatnyi elmezavarra hivatkozott, csak később mondta azt, hogy politikai véleménynyilvánítás történt” – mondta Debreczeniről Lázár meglehetősen szokatlan stílusban.

A lakossági fórumon felszólaló nő, aki szerint Csanádpalotán havi 50 ezer forintból élnek az emberek, felidézte Lázár „akinek nincs semmije, az annyit is ér” kijelentését. Lázár szemenszedett hazugságnak nevezte a vádakat, és azt állította, kiragadott mondatával nem a szegény embereket akarta megbántani. Korábban azt mondta, azokra a politikusokra célzott vele, akiknek nincs a politikán kívüli jövedelmük.

A parázs jelenetet a csípős.hu videóján lehet megtekinteni:

Figyelmébe ajánljuk