Negyed óráig a buszmegállóban parkolt a DK-s alpolgármester

  • 2023. március 2.

Belpol

Úgy véli, minden szabályt betartott. A rendőrség máshogy vélekedik.

Szeged ősszel megválasztott várospolitikai alpolgármestere döntött úgy, hogy a szabadon álló parkolóhelyek helyett inkább egy buszmegálló közepén teszi le Škodáját – írja a Szegeder.

Kedden fél ötkor a Demokratikus Koalíció szegedi elnöke egy Škoda Superb szedánnal leparkolt az épület előtt, ahol az ügyvédi irodája is található. Binszki József simán felhajtott a buszmegálló peronjára, és besétált az épületbe.

Az eset furcsasága, hogy tele volt üres parkolóhelyekkel az utca.

A csongrádi rendőrök szerint az eset szabálysértés, mivel „az adott helyszínen sem tábla, sem útburkolati jel nem engedi a megállást a járdán.”

Binszki állítja, hogy nem a járdán, hanem a kocsibeállóban várakozott.

A Szegeder szerint a kocsi szolgálati autó lehet, de az alpolgármester arra nem válaszolt, hogy volt-e parkolójegye vagy bérlete.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk