Nem indul polgármesternek Lázár Hódmezővásárhelyen

  • narancs.hu
  • 2024. január 25.

Belpol

Nem akar már részt venni „helyi iszapbírkózásban”. 

Személyes okok miatt döntött úgy, hogy 2026-ban már nem kíván indulni az egyéni országgyűlési választókerületében – írja a Telex a miniszter vásárhelyi Rádió7 Közös nevező című műsorának interjúja nyomán. A miniszter személyes okként említette, hogy 49 éves lesz, így leélte élete első felét, és „összegezni” szeretne a hátralévő időben. Mint fogalmazott, nem szeretne már részt venni „a helyi iszapbirkózásokban”, sem helyi ügyekkel foglalkozni többet és nem akarja, hogy a helyi lökdösődésben felőrölni fölös energiáit. Polgármesterként sem kíván elindulni Hódmezővásárhelyen. 

Felhozta, hogy az ország- és vármegyebérleten kívül minden bérlet megszűnik, és a kedvezményeket egyszerűsítik, összevonják. Úgy vélte, „nem korrekt és nem fair” az elszámolási rendszer a főváros és az állami közlekedési cégek között. 

Aki tömegközlekedéssel utazik vidéken, az többet fizet, drágábban kapja a szolgáltatást, mint aki Budapesten

– mondta Lázár János. Hozzátette, rövid időn belül találkozik Karácsony Gergely főpolgármesterrel, céljuk, hogy megállapodjanak. A kormány nem akarja szívatni a fővárosiakat, de azért „hülyék nem vagyunk”, ezért nem szeretnék „túltámogatni” a fővárost. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk