Orbán: Először narancs, aztán bejgli, és aztán mandarin

  • narancs.hu
  • 2021.11.28 17:46

Belpol

A kormányfő próbálta elintézni, hogy legyen hó, de nem sikerült neki. Szeretne az unokáival társasozni, de ők még nem tudnak, mert kicsik. 

Orbán Viktor miniszterelnök advent első vasárnapján gyermekek által írt levelekre válaszolt a Facebook-oldalára feltöltött videóban. A neki címzett kérdések és az általa válaszoltak a következők voltak.

El tudod intézni, hogy legyen hó karácsonykor?

Próbáltam, de eddig még nem sikerült. 

Szoktál társasozni az unokáiddal?

Szeretnék, de még nem tudnak, mert kicsik. A gyerekeimmel viszont szoktam. Az unokáimmal inkább labda, építőkocka, kisautó. 

Mandarin vagy narancs?

Először narancs, aztán bejgli, és aztán mandarin. 

Hiszel a karácsonyi csodákban? 

Persze, hogy hiszek. A karácsony maga is egy csoda, az Istennek gyereke született, aki eljött közénk. Csodák minden nap vannak, csak nem minden nap vesszük észre. Karácsonykor pedig a csodákra figyelünk, ezért inkább szembeötlő az ember számára. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

"Orbán rendszere radikálisan ellenségelvű és megosztó"

  • Farkas Zsolt

"Az orbánizmus lényege az orbánizmus: vagy Orbán Viktor és jogállampárti magánhadserege, a Fidesz katonája vagy, zsoldosa, önkéntese, fanatikusa, szolgálója, kliense, rajongója (mintegy 2,5 millió szavazó Mo.-n), vagy ellensége, ellenzője, kritikusa, utálója, megvetője, vádlója vagy (legalább dupla annyi szavazóképes ember Mo.-n)."