Megvan az új egészségügyi helyettes államtitkár, aki ráncfeltöltésben is profi

  • narancs.hu
  • 2018. október 5.

Belpol

Orbán Viktor nevezte ki.

Az Emmi közleménye szerint Orbán Viktor az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkárává 2018. október 3-ai hatállyal Fábián Károly urológust nevezte ki. Mindez vélhetően nincs összefüggésben azzal, hogy az egészségügyért felelős államtitkár, Nagy Anikó nemrégiben benyújtotta a lemondását.

Fábián saját honlapján ezt írja: „1995-től néhány évig a Ferencvárosi Szakorvosi Rendelőintézetben járóbeteg-szakellátást végeztem. Munkám és különösen az urológiai sebészeti műtéti beavatkozások során egyre inkább szükségét éreztem onkológiai ismeretek megszerzésének, ezért klinikai onkológiai gyakorlatot folytattam az Országos Onkológiai Intézetben, majd sikeres szakvizsgát tettem 1999-ben.”

false

 

Fotó: loyality.esthetics.hu

Az újonnan kinevezett helyettes államtitkár nevével a Medicontur Esthetics honlapján is találkozhatunk, íme a bemutatkozása: „1989-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten. Urológus, onkológus szakorvos végzettséggel rendelkezem, de az esztétika – különösen –, a ráncfeltöltés területén is folyamatos képzéseken, illetve továbbképzéseken vettem részt.  Munkám során betegeim gyógyítása áll a központban, de a »lelki egészségéért«, kisimult vonásokért hozzám forduló páciensek is rendkívül fontos szerepet töltenek be a mindennapokban. Kiválóan felszerelt, újonnan nyílt, egynapos sebészeti (így esztétikai) beavatkozásokra is alkalmas, budai magánközpontomban várom a hozzám fordulókat.”

Figyelmébe ajánljuk