Pert nyert a csengeri örökösnő Kósa Lajossal szemben

  • narancs.hu
  • 2022. december 6.

Belpol

Kósa Lajos megsértette a csengeri örökösnő „jó hírnevét”, az elsőfokú ítélet a felperesnek kedvezett.

Nem jogerős ítéletében a bíróság megállapította, hogy Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselője megsértette a csengeri örökösnő néven elhíresült P. Mária jó hírnévhez való jogát, amikor azt állította: csalásért el volt ítélve – írja a Blikk. A lap azt írja, hogy a nagy összegű csalással vádolt asszony nyújtott be keresetet Kósa ellen tavaly, bocsánatkérést és 2,5 millió forintot követelve tőle. A Debreceni Törvényszék kedden, első fokon P. Máriának adott igazat.

Helmeczy László ügyvéd elmondta, Kósa tavaly a kampányban azt állította, hogy P. Mária csalásért el volt ítélve, de ez nem igaz.

A történet akkor kezdődött, amikor az örökösnő azt állította, 1300 milliárd forintot örökölt Németországban elhunyt édesapjától, de nem tud hozzáférni a pénzhez. Kósa felajánlotta, hogy segít, cserébe mindössze a harmadik legnagyobb bank negyedét kérte cserébe.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk