Petőfi szülőházánál mond ünnepi beszédet Orbán

  • narancs.hu
  • 2023. március 8.

Belpol

Az utcai harcos megtiszteli a forradalmárt.

„Talpra magyar! Ünnepeljünk együtt március 15-én Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőházánál!” – írta a miniszterelnök vidáman a közösségi médiában, de ahogy egy kommentelő rámutatott: azzal a „talpra magyar”-ral jobb lenne vigyázni.

Talpra magyar! Ünnepeljünk együtt március 15-én Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőházánál! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, March 7, 2023

2022. október 23-án Orbán Viktor zárt körben, kordonok mögött, néhány százas, válogatott közönség előtt mondott beszédet, amiben új  történelemértelmezést adott, miszerint a szovjetek a jó oldalon álltak, csak sajnos a Nyugat árulása miatt voltak kénytelenek leverni a magyar forradalmat. Sőt, a tizenéves diákokat nem is a szovjetek lőtték a tankokból, hanem a „kommunisták” támadtak rájuk. Az „orosz” szó pedig még csak véletlenül sem hagyta el Orbán száját. Ellenben a szovjet megszállókhoz hasonlította „a brüsszelieket”, akik hol az árnyékból, hol a brüsszeli magaslesről lövöldöznek Magyarországra, és ott fogják végezni, ahol az elődeik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk