Pusztuló Budapestről vár képeket, videókat a köztévé

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 11.

Belpol

Amióta Karácsony a főpolgármester, „tarthatatlan állapotok uralkodnak” – ezt mutatná be a Híradó a kedves nézők segítségével.

„Zavarja, hogy lepusztul Budapest? Küldjön Ön is képeket, videókat, rövid történeteket a főváros mindennapjairól a hiradobudapest [at] mtva [dot] hu e-mail-címre” – olvasható a hirado.hu Facebook-oldalán. 

A posztot megnyitva elolvasható a Káosz, szenny, dugók című felhívás: „Karácsony a mélybe rántja Budapestet. Budapest békeidőben kevés olyan látványos mélyrepülést élt meg, mint napjainkban, Karácsony Gergely főpolgármestersége idején. Miközben a városban élőket egyre inkább fojtogatja az előidézett káosz, Karácsony Gergely zavartalanul politikai karrierjét építgeti, éppen kampányol. Állandósult dugók, tarthatatlan hajléktalanhelyzet, szemét és elhanyagolt közterületek, na és méhlegelők – ez jellemzi leginkább Karácsony elmúlt két évét. Zavarja, hogy lepusztul Budapest?...”

A felhívás szerint a szerkesztőséget egyre több budapesti keresi meg azzal, hogy „tarthatatlan állapotok uralkodnak”, ezért úgy döntött a Híradó, hogy időről időre megmutatja ezeket a képeket, vagy videókat, és továbbra is vár ilyen, a közterületek romló állapotát, a sok szemetet és a dugókat ábrázoló fotókat, videókat.

A felhívást hajléktalanokat, szemetet ábrázoló képekkel illusztrálja a médium.

A köztévé felhívása feltűnt Hadházy Ákos országgyűlési képviselőnek, aki szerint „panaszkodni nincs jogunk e miatt az őrület miatt, mert az elmúlt négy év alatt szinte semmit nem tettünk a propaganda ellen. De szörnyülködni azért szabad”.

 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk