Ráfordul Rogánra az "ördög ügyvédje"?

  • narancs.hu
  • 2019. október 12.

Belpol

Lebegteti, mi lesz a következő húzása.

Egy karikatúrával jelentkezett a magát az "ördög ügyvédjének" nevező, eddig Borkai szex- és korrupciós ügyeit taglaló blogger a Facebook-oldalán. Bár a rajz nem túl jó, a rajta szereplő feliratok (letelepedési államkötvény, belvárosi ingatlanmutyik) alapján Rogán Antal miniszterelnöki kabinetet vezető minisztert ábrázolja. A poszt szövege: "Felkészül".

Ezek szerint a miniszterre akar ráfordulni. Igaz, eddig a Borkai magánéletét érintő felvételek mellett legfeljebb csak utalt egyik-másik győri korrupciós ügyre, ám ezeket a sajtó tárta fel, vagy bányászta elő az archívumokból a korábban már megírt eseteket. Kérdés, hogy lesznek-e felvételek, dokumentumok Rogán viselt dolgairól, vagy csak lebegtet a szerző.

Drónfelvétel készült Borkai eltitkolt fényűző birtokáról

Teniszpálya, lovarda, szőlőültetvény. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő földhivatali dokumentumokra hivatkozva csütörtökön mutatta be, hogy a szexbotrányba keveredett Borkai Zsoltnak és a feleségének, Borkainé Havassy Myrtill Zsuzsannának 4 hektáros birtokka van Sokorópátkán. Az Átlátszó egy drónfelvételen mutatja be, hogyan is néz ki az említett föld. A felvételen jól látható egy teniszpálya, szőlőültetvény és lovarda is.

Figyelmébe ajánljuk