Szabó Tímea: "Ez a fideszes hölgy az imént megütött a Széll Kálmán téren"

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 28.

Belpol

Bár voltak szemtanúk, nem tesz feljelentést.

"Ez a fideszes hölgy az imént megütött a Széll Kálmán téren, miután megkérdezte, hogy én hol voltam a zsidók deportálásánál. Ide vezet az Orbán-féle gyűlölködés, az aljas hergelés" - írja Szabó Tímea a Facebook-oldalán

A Párbeszéd frakcióvezetője mellékelt egy képet is, amin oldalról látszik egy idős nő. Szabó szerint "ez a nő most még csak megütött, holnap lehet, hogy durvábbat is tenne velünk." Ezért mindenkit arra biztat, hogy szavazzon az előválasztáson.

A posztot még délelőtt osztotta meg, később frissítette azt és közölte, hogy sokan kérdezték tőle, vajon tesz-e feljelentést, de ő úgy döntött, hogy bár több szemtanúja is volt az esetnek, mégsem tesz feljelentést.

"Én inkább sajnálom ezeket a megvezetett embereket. Nem szítani kell az amúgy is felkorbácsolt indulatokat, hanem begyógyítani az országon ejtett mély sebeket, és kibékíteni egymással az embereket. Biztos vagyok abban, hogy néhány éve még normálisan elbeszélgettünk volna ezzel a nénivel, aki mára nem fordult volna ki önmagából, ha nem ezt sulykolja belé a Fidesz-médiából ömlő gyűlöletpropaganda" - írja a politikus.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Hóhelyzet van

  • narancs.hu
Csütörtök éjfélig az ország középső részén 5-15 cm-es vizes, tapadó hóréteg alakulhat ki. Tömegközlekedők, home office-osok előnyben. 

Ének az előcsarnokból

  • - turcsányi -

Quentin Tarantino nem filmrendező, jó, nem elsősorban filmrendező, hanem valami szekta, de híveinek számossága miatt sokkal inkább valamiféle egyház érinthetetlen Jézuskája, aki történetesen filmrendező (is).