Szijjártó Péter visszament a komcsiba: „A nemzetközi erők támadásai valószínűleg még elvakultabbá válnak”

  • narancs.hu
  • 2018. július 1.

Belpol

De mi egész Európát megvédjük.

A kormányt fényezte, a migrációt bírálta, a hülyeséget csúcsra járatta Szijjártó Péter ma reggel a Kossuth rádióban, ahol interjút adott a nemrég befejeződött EU-csúcs kapcsán.

A külügyminiszter nagyjából azt mondta el, amit a kormány tagjai minden másnap felsorolnak: Magyarországot meg kell tartani magyar országnak, a migráció mint veszély továbbra is létezik, óriási nemzetközi erők mozdultak meg az elmúlt években hatalmas nemzetközi finanszírozási háttérrel annak érdekében, hogy az európai népesség összetételét megváltoztassák, de Európának ragaszkodni kell a gyökereihez.

Szijjártó Péter, időgép nélkül

Szijjártó Péter, időgép nélkül

Fotó: MTI/Kovács Péter

Majd Szijjártó beült egy időgépbe, és elmondta azt is, hogy „a nemzetközi erők támadásai valószínűleg még elvakultabbá válnak azt követően, hogy az EU-csúcson más irányú határozatot fogadtak el, mint amilyet az európai népességet kicserélését célul tűző NGO-k látni akartak”.

Megoldás viszont szerencsére van a külügyminiszter szerint: meg kell védeni Magyarországot, sőt, egész Európát. „A legfontosabb feladat, hogy mindettől Magyarországot, Közép-Európát és lehetőség szerint egész Európát megvédjük” – mondta az időgépből kiszálló Szijjártó Péter.

(via MTI)

Figyelmébe ajánljuk