Táblát akasztott az MKKP Hadik András lovasszobrára

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 24.

Belpol

Kijelölték a heresimogatás pontos helyét.

„Lázár miniszter úrnak speciálba” felütéssel posztolta ma a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP), hogy Heresimogatásra kijelölt hely feliratú táblát helyeztek el Hadik András lovasszobrának ominózus részén.

Több mint egy hete az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára, Dr. Vukoszávlyev Zorán levélben kérte a Budavári Önkormányzatot, hogy ne frivolkodjanak a turisták Hadik András szobránál a Várban.

A minisztérium kérte a sértő gyakorlat megszüntetését, valamint egy tábla kihelyezését, amely megtiltja a heresimogatást. Az I. kerületi önkormányzat válaszlevelében leírta a Hadik-szoborhoz és más szobrokhoz kapcsolódó hiedelmeket, és jelezték azt is, hogy nem tudnak arról, hogy a Várban lakókat zavarná a speciális szoborsimogatás.

Az I. kerületi MKKP által most kihelyezett tábla, nyilván a külföldi turistákra tekintettel, angol nyelven is tájékoztat: 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Magyar Péter: "Ki kell húznunk az országot az Orbán-klán karmai közül"

  • narancs.hu

Szeptembertől "kormányinfókat" fog tartani a Tisza Párt  és létrehoznak egy Lúdas Matyi Alapot, hogy magánszemélyek, vállalkozók támogatásukkal beállhassanak egy-egy jó ügy mögé. Júliusban elindul az Immunitás Program, és felállítanak egy digitális gyóntatószéket. A szombati budapesti rendezvényen Karácsony Gergelynek is üzent a párt alelnöke.