Hadházynak immár a bíróság szerint sincs magánrepülőgépe

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 24.

Belpol

Helyreigazításra kötelezték a Riposztot.

Öt és fél év után helyreigazítást közölt a Riposzt arról, hogy Hadházy Ákosnak mégsincs magánrepülőgépe. A hírt a parlamenti képviselő osztotta meg Facebook oldalán.

Mint írja, "elismerte a fideszes szennylap, hogy hazudtak a 'luxushobbimról' és annak költségeiről. Hát, ezzel nem nagyon vagyok kisegítve – a sajtóper sajnos nem megoldás, csak kényszerű kötelesség. A valódi megoldás az lenne, ha nem finanszíroznák ezeknek a propaganda kiadványoknak a létezését a költségvetésből. A lényeget tekintve:

büszke vagyok rá, hogy tíz év alatt meg tudtam szerezni egy másik szakmát, és tudok repülőgépet vezetni.

Még akkor is megérte, ha a fideszesek (akik odáig mentek, hogy ellopatták a pilótatáskámat) ma is azt a hazugságot terjesztik, hogy saját repülőgépem van (nincs, honnan is lenne)."

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk