Tanácstalanok a gazdák, nem tudják lesz-e valami a mai tüntetésből

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 20.

Belpol

Az esemény szervezője arra kérte a traktorral érkezőket, várjanak még.

Ma reggel hattól este hatig lenne az országos gazdatüntetés, azonban nagyjából egy órával ezelőtt videón keresztül jelentkezett be a parlament elől az esemény szervezője Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő, és arra kérte a gazdákat, hogy várjanak még. Pontosabban azok várjanak a fővárosba való indulással, akik traktorral és egyéb munkagépek hátán érkeznének. 

A szervező szerint arra kell várni, hogy esetleg lemondják az esti tűzijátékot, mivel a terv szerint a gazdák elfoglalnák a pesti alsó rakpartot is. A demonstráció Facebook-oldalán közel 8000 ember jelezte, hogy érdeklődik az esemény iránt, a kommentek alapján azonban most többen elbizonytalanodtak. "Most lesz valami vagy nem? Kicsit hitemet vesztettem ebben, induljunk ne induljunk?Valaki toljon már fel egy képet a várakozó traktorokról legalább, akár hol is legyen az az országban. Kétségeim vannak, hogy meg vagyunk vezetve arról az 1800 indulásra kész trakeszról. Elidulunk, ha van értelme, de nem látom az erőt ebben" - írja az egyik érdeklődő. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk