Tiborcz István mindenkit megnyugtatott, csak átmenetileg költöztek Marbellára, visszatérnek

  • narancs.hu
  • 2021. október 8.

Belpol

Adódott néhány üzleti lehetőség...

„Szó sincs arról, hogy felszámolom a magyarországi érdekeltségeimet” – mondtaMagyar Hangnak Tiborcz István, hozzátette: a döntés, hogy családjával Spanyolországba költözött, csak átmeneti időszakra szól.

Alapvetően két ok miatt döntöttünk úgy, hogy Marbellába költözünk. Egyrészt adódott néhány üzleti lehetőség, amelyekkel élni akartam, emiatt igen sok időt kell Spanyolországban töltenem. Azt viszont nem akartam, hogy keveset találkozzak a gyerekekkel. Másrészt a kislányom ötéves, az utolsó évben az iskola előtt jó lehetőségnek tűnt, hogy angolul és spanyolul tanuljon ő és a testvérei is. A legképtelenebb találgatások jelentek meg arról, hogy felszámolunk itthon mindent, holott további üzleti lehetőségeken dolgozom Magyarországon és külföldön is” – nyilatkozta Tiborcz.

A lap arról ír, hogy Tiborcz egyébként a Csabdin található tanyáját és a hozzá tartozó földjeit is eladta.

Úgy tudni, Marbellán olyannyira berendezkedtek már, hogy Orbán Ráhellel közös legnagyobb gyereküket be is íratták egy ottani nemzetközi magániskolába. De kiderült az is, hogy Tiborcz cége egy olyan szállodát vett meg a spanyol tengerparton, ami korábban egy pénzmosás és vesztegetés miatt 50 évre elítélt politikushoz tartozott.

(Magyar Hang)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk