Több mint 50 milliót fizetett a Fidesz, hogy lejárassa Márki-Zay Pétert

  • narancs.hu
  • 2021. október 21.

Belpol

Rákay Philip és Deák Dániel fideszes megmondóemberek megmondásait 10-10 millióval tolták meg a Facebookon.

54 220 695 forintot költöttek el október 10. óta a kormánypárt közösségi médiás kommunikációjára a Facebook hirdetési összegzése szerint - írja a hvg.hu.

A lap megjegyzi, ami közös a fideszes politikusok és influenszerek üzeneteiben, hogy egyrészt valamennyi Gyurcsány Ferenc embereként állítja be Márki-Zay Pétert, másrészt azt sulykolják, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester  nem is jobboldali-konzervatív politikus.

Mint írják, Rákay Philip  10 009 349 forintot, Deák Dániel kormánypárti elemző 10 531 760 forintot, Bohár Dániel a PestiTV riportere pedig 6 100 401 forintot kapott október tizedike óta a Megafon Központtól a Márki-Zayt lejárató Facebook-üzenetekre.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.