Ukrajnát éltető molinót vittek a Szabadság téri szovjet emlékműhöz

  • narancs.hu
  • 2022. március 15.

Belpol

Március 15-e alkalmából akciózott a Momentum a Szabadság téren. 

"Dicsőség a szabadságért küzdő ukrán hősöknek!" – az állt azon a molinón, amivel kedd reggel a Momentum aktivistái a Szabadság téri szovjet emlékműnél fotózkodtak. 

A párt a Facebook-oldalán arról írt, hogy a magyarok pontosan tudják, hogy milyen az, amikor az oroszok könyörtelenül egy nép, egy ország függetlenségére törnek, és hogy "március 15-én minden magyar pontosan átérzi, hogy milyen is az, amikor katonák tiporják földbe egy nemzet akaratát és amikor a saját népünk szabadságáért kell kiállnunk minden lehetséges eszközzel".

 
Forrás: Momentum 
 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk

Kárpáti Judit: A tiszta olaj könyve

"Ahogyan sok más helyen, újfent találkozom a jelenséggel: azt a szót, hogy zsidó, nehezen mondják ki. Nincsen e mögött ártó szándék, ami mögötte van, az pontosan a semmi. A gondolatok hiánya, az erről való gondolkodás hiánya." Kárpáti Judit megrázó írása nem ismert családtagokról, Tiszavasvári egykori izraelita közösségéről.