Vádat emelt az ügyészség a fideszes influenszert csőbombával „fenyegető” kommentelő ellen

  • narancs.hu
  • 2023. június 15.

Belpol

A kommentelő szerint ha Deák Dániel nem bírja a „csúnya kommenteket, ne legyen közszereplő”. 

Vádat emelt a Budapesti V. és XIII. kerületi Ügyészség a kommentelő ellen, aki azt írta a fideszes influenszer, Deák Dániel posztja alá, hogy csőbomba fog robbani a házában, hacsak nem húz ki egy geoládát Orbán Viktor alfeléből. Az rtl.hu-val az érintett kommentelő tudatta a vádemelés tényét. A lap azt írja, közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt történt meg a vádemelés. Az ügy a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz került.

A közelmúltban kiszállt a rendőrség a megafonos Deák Dániel lakásához, mert elmondása szerint életveszélyes fenyegetést kapott. A fideszes influenszer a Facebookon a posztjában közzétette a fenyegető kommentet is, ami szerinte egy antifás személyhez köthető és halálos fenyegetést tartalmaz.

Az ominózus kommentben az olvasható, hogy „csőbombát rejtettem el a házad egy pontjába, ahhoz, hogy megtudd hova és hatástalanítani tudjad, még mélyebbre kell nyúlnod Orbán seggébe és kiszedni az ott elrejtett geoládát. Ha nem sikerül 5 óra és 34 perc múlva felrobban”.

Deák lakásához kiszálltak a tűzszerészek, de nem találtak semmit. A kommentelő azt nyilatkozta az rtl.hu-nak, hogy „nevetséges szerintem még mindig, hogy ebből ügyet csinált. Ha nem bírja a csúnya kommenteket, ne legyen közszereplő”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk