Véletlenül azt válaszolta a közmédia az érdeklődő állampolgárnak, hogy nem válaszol neki

  • narancs.hu
  • 2024. május 13.

Belpol

Arra volt kíváncsi „a honpolgár”, hogy lesz-e EP-vita. A közmédia pedig bakizott egyet. Meglepődtünk?

A 444.hu olvasója a közmédiánál érdeklődött arról, hogy megtartják-e a vitát az EP-választás előtt. „Nem tudom, hogy ő ki, gondolom valami honpolgár. Nem válaszolunk neki” – érkezett a minden bizonnyal nem neki szánt, véletlenül mégis elküldött válaszlevél, ami azért érdekes, mert a közmédia az állampolgárok adójából működik, mégsem tervezték válaszra méltatni a levélírót. 

A portál rákérdezett a közmédiánál, hogy van-e központi utasítás, miszerint a nézői leveleket figyelmen kívül hagyják, de nem kaptak választ. 

Egyébként elvileg lesz vita: Dobrev Klára, Magyar Péter és Deutsch Tamás is elfogadta a meghívát, ugyanakkor a Tisza Párt alelnöke több feltételt is támasztott. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.