Visszalép a Momentum és a DK polgármesterjelöltje Egerben

  • narancs.hu
  • 2024. március 16.

Belpol

Mirkóczki Ádám polgármester már nem ellenzékiként határozza meg magát, nem is őt indítják a pártok. 

„Sajnálattal jelentem be, hogy egészségügyi okokból visszalépek a polgármesterjelöltségtől. Az elmúlt hónapokban nagyon sokan támogattatok, bíztattok, ezt teljes szívemből köszönöm. Mindenkit arra kérek, támogassa a politikai kultúraváltást és segítse az ellenzéki jelölteket úgy Egerben, mind az ország többi településén” – ezzel az üzenettel tudatta Jánosi Zoltán, hogy nem indul a választáson, vette észre a 24.hu. A politikust a DK és a Momentum támogatta. 

A várost a korábbi jobbikos Mirkóczi Ádám vezeti, aki ma már egriként és nem ellenzékiként határozza meg magát, ezért kerestek az összefogás pártjai más jelöltet a helyére. A Fidesz helyi frakcióját feloszlatták 2023-ban, egykori frakcióvezetőjük, Oroján József civilként indul. A kormánypárt Vágner Ákost indítja. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk