Megvan, ki válthatja Szentkirályi Alexandrát a kormányinfókon

  • narancs.hu
  • 2024. március 16.

Belpol

Nagy meglepetést nem kell várni. 

Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár válthatja a főpolgármester-jelöltség miatt kormányszóvivői posztjáról távozó Szentkirályi Alexandrát a kormányinfókon – értesült az atv.hu

Kovács Zoltán korábban már látott el hasonló feladatokat: Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszteri idején volt rendszeresen a kormányinfók résztvevője, illetve az évi egy Orbán Viktor vezette kormányinfón is ő szokott a miniszterelnök mellett válaszolni a kérdésekre, lebonyolítani a sajtótájékoztatót. 

Ahogyan arról a Narancs.hu is beszámolt, a Fidesz budapesti választmánya csütörtökön egyhangú döntéssel Szentkirályi Alexandrát kérte fel a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének. Korábban már cikkeztek arról a magyar sajtóban, hogy bár több jelöltet is mértek, a kormányszóvivő lehet a befutó. 

Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán közölte, elfogadta a felkérést. Mint fogalmazott, „a nemzet fővárosa ma Gyurcsány Ferenc fogságában van, ő csinált főpolgármestert Karácsony Gergelyből, majd ő tette a nyakába a saját, levitézlett embereit”. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk