Vona és Gyurcsány is üzent Mészáros Lőrincnek

  • narancs.hu
  • 2017. május 1.

Belpol

Lement a DK és a Jobbik május 1-jei rendezvénye, mindkét pártelnök meglovagolta a gázszerelő gazdagodásának sztoriját. Mészáros mindeközben nyilván csak dolgozik, mint a szorgos hangya.

„Nem szegődtem Mészáros Lőrinc tanácsadójának, de kénytelen vagyok figyelmeztetni: Iványi Gábor megkeresztelte Orbán gyermekeit, mára Iványi Orbán ellensége. Soros taníttatta Orbánt, mára Soros György Orbán Viktor ellensége. Simicska Lajos éveken keresztül finanszírozta Orbánt és pártját, mára Simicska Orbán ellensége. Mészáros ma Orbán strómanja, holnapra olyan sorsra juthat, mint a többiek. Ne legyél Orbán Viktor barátja, mert földönfutó leszel” – mondta Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a párt május 1-jei rendezvényén. Gyurcsány azt is elmondta híveinek, hogy mindenképpen lesz ellenzéki összefogás. Hogy ezt honnan tudja, arról részletesen ezúttal nem beszélt.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Hajógyári-szigeten tartott rendezvényen üzent Mészárosnak: „a gázszerelő börtönbe fog jutni, ha a Jobbik nyer 2018-ban.” A piros-fehér-zöldbe öltözött Vona a néppártosodásról azt mondta, helyes és jó irány, mert ami nem változik, az nem. Orbánnak meg mentális problémái vannak, mert folyton sorosozik és simicskázik. Vona bejelentette azt is, hogy kezdeményezni fogják, hogy egy ember maximum nyolc évig lehessen kormányfő. Ami a Momentum felvetése volt, ők népszavazást akartak erről tartani.

(via Index, MTI)

Figyelmébe ajánljuk