Beismerte tettét az angyalföldi gyilkos

  • narancs.hu
  • 2023. július 19.

Bűn

A 35 éves T. Róbert megölte barátnőjét, elindult, aztán visszafordult a lakásba esernyőért, mivel eleredt az eső.

Holtan találtak egy 27 éves nőt július 13-án a budapesti XIII. kerületi Véső utca egyik lakásában. A rendőrök látták, hogy nem öngyilkosság történt, rögtön emberölés miatt indítottak nyomozást, és gyanították, hogy a gyilkos egy 35 éves férfi, akivel szemben elfogatóparancsot adtak ki, és sokan keresték. Július 18-án, kedden jelentette be valaki, hogy a férfit a Római parton látták. A rendőrök 12 óra 50 perckor megtalálták, sérülés nélkül elfogták és indítványozták a letartóztatását. A gyanúsított teljes körű beismerő vallomást tett – írja a Telex a rendőrség beszámolója alapján

Ahogy a nyomozók a történteket rekonstruálták, T. Róbert egy társkereső alkalmazás segítségével, interneten ismerkedett meg a nővel két hónapja. Az áldozat fél évig Olaszországban lakott, de hazaköltözött. Több részletet a rendőrség kegyeleti okból nem árult el. 

Miután megölte a nőt, T. Róbert elindult, de amikor kilépett a házból, látta, hogy esik az eső, ezért visszament, magához vett egy ernyőt. Aquincum felé indult el. A rendőröknek most azt állította, hogy magával is végezni akart.

Egy romos épületben bujkált az elfogásáig. A rendőrök közzétettek egy videót az elfogásáról.

 

 

A hvg.hu azt is megemlíti, hogy a férfi a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség iratkezelési osztályán dolgozott.

A Blikk korábban arról írt, hogy a T. Róbert kikapcsolta a telefonját, összetörte, a SIM-kártyát is. Ismerősei a rendőröknek csendes típusként írták le, aki azonban birtokolni akarta a barátnőit, és féltékeny ember.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk