Elfogták az angyalföldi emberölés gyanúsítottját

  • narancs.hu
  • 2023. július 18.

Bűn

T. Róbertre a főváros III. kerületében bukkantak a rendőrök. A gyanú szerint féltékenységből megölte a barátnőjét. 

Elfogták azt a 35 éves férfit, aki a gyanú szerint múlt hét csütörtökön megölte a 27 éves M. Petrát a Véső utcában. A gyilkosság helyszínén öt napja, július 13-án éjjel találtak rá a nő holttestére.

A BRFK emberölés bűntett miatt rendelt el nyomozást, a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A hajtóvadászat eredményeként a 35 éves T. Róbertet a BRFK bűnügyi bevetési osztály nyomozói július 18-án 12 óra 50 perckor a III. kerületben fogták el, a férfi elszámoltatása jelenleg is tart.

Az RTL riportja szerint a feltételezett elkövetőt „kifejezetten jó megjelenésű, jól szituált embernek” írták le, akik ismerték. „Mindig közvetlen, kedves srác képe él az ember fejében, ha rá gondol.” Mások ijesztő féltékenységéről beszéltek. A gyilkosságot valószínűleg féltékenységből követte el.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk