Bevándorlók lövöldöztek egy szabadkai áruház parkolójában

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 9.

Bűn

Négy-öt férfi vett részt a tűzharcban, egyiküket meglőtték.

Nagy valószínűséggel illegális bevándorlók között alakult ki lövöldözés egy szabadkai Lidl parkolójában péntek délután. A Pannon RTV információi szerint a tűzharc fél hét körül történt, a jelenlévők négy-öt lövést hallottak. Egy sérültet a kiérkező mentők láttak el, a többieket, akik menekülőre fogták, a rendőrök állították elő.

A Telex azt írja, Szabadkán nem először fordul elő ilyesmi a bevándorlók között. A Vajdaság a nyugat-balkáni útvonalon érkező bevándorlók fontos állomása, ami miatt egyre több a feszültség a környező településeken. A Deutsche Wellének a szabadkaiak úgy nyilatkoztak, mára „menekülttábor” lett a városukból.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk