Egy utas viselkedése miatt szakította meg útját Budapesten a Ryanair járata

  • narancs.hu
  • 2023. január 10.

Bűn

A gép Londonból Bukarest felé tartott, a rendőrség egy román állampolgárságú férfit előállított.

A Ryanair légitársaság London–Bukarest járatának le kellett szállnia a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy renitens utas miatt – közölte a Budapest Airport kedden az MTI-vel.

A rendőrség kivonult és a leszállást követően intézkedett a helyszínen. A repülőgép a rátankolást követően hamarosan folytathatja az útját – írták.

FRISSÍTÉS:

A 24.hu megkeresésére a rendőrség közölte, a Liszt Ferenc Repülőtéren 2023 január 10-én 17 óra 15 perckor a London–Bukarest között közlekedő utasszállító repülőgép menetrenden kívüli leszállást hajtott végre, mert a repülőgép egyik utasa, egy román állampolgárságú férfi agresszívan viselkedett.

A leszállást követően az utast a rendőrök előállították. Vele szemben a vizsgálatot a rendőrség megkezdte – írták.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk