Családjára gyújtotta a házat egy férfi Tasson

  • narancs.hu
  • 2023. január 11.

Bűn

Már korábban is zaklatta a volt feleségét és családját.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozói egy 28 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint felgyújtott Tasson egy házat, amiben három gyermeke és a volt felesége is benn volt – írja a police.hu.

Egy tassi asszony értesítette a rendőröket tavaly október 15-én este arról, hogy valaki lekapcsolta a ház külső villanyóráját és a gázcsapot is elzárta. Elmondta, hogy az otthonában férjével, lányával és három unokájával él. Korábban a lánya férje is velük lakott, de elváltak, ami számtalan konfliktust eredményezett a felek között. Az asszony úgy vélte, hogy volt veje bosszantja a családot, amiért nem békül ki vele a lánya. A rendőrök a helyszínre vonultak, azonban nem érték ott a férfit és a környéken sem találták.

Nem sokkal később újabb bejelentést kaptak a címről a kunszentmiklósi rendőrök. A nő most arról számolt be, hogy visszament a férfi, a ház külső létráján bejutott a tetőtérbe és tör-zúz. Az egyenruhások azonnal helyszínre vonultak. Azonban hiába siettek, a családi ház már lángokban állt mire odaértek. Rögvest a lakók kimenekítésébe kezdtek, majd – amikor a család minden tagját biztonságba helyezték – hajtóvadászatot indítottak a férfi felkutatására.

 
Fotó: police.hu

 
Fotó: police.hu 

Az nyomozók a település minden szegletét átkutatták a gyújtogató után, sajnos sikertelenül, mert a férfi – a történtek után – ezidáig ismeretlen helyre menekült. De a rendőrök munkája eredményre vezetett. Az adatgyűjtések és tanúkihallgatások végül elvezettek a férfihez, akit tegnap elfogtak és őrizetbe vettek. A 28 éves törteli lakost jelentős kárt okozó rongálás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként és kezdeményezik a letartóztatását.  

Az eset során szerencsére a gyerekek és a felnőttek sem sérültek meg, de a ház tetőszerkezete teljes egészében leégett és egy gázpalack is felrobban. Az ingatlanban hatalmas, 15 millió forintos kár keletkezett.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk