Elítélték az Orosz Bernadettet bántalmazó egykori katonát

  • narancs.hu
  • 2024. február 12.

Bűn

Bántalmazója nem érzi magát bűnösnek. 

Orosz Bernadett négy éve osztott meg magáról képeket a közösségi oldalán, ahol ő látható, miután a volt párja egy védett katonai objektumban, a bujáki osztálytalálkozóján bántalmazta. A nő sérüléseinek nagy részét sikerült különböző beavatkázosknak köszönhetően helyrehozni, hétfőn viszont újra találkozott a Balassagyarmati Törvényszék épületében bántalmazójával – írja a Blikk

Az előkészítő ülésen az ügyészség azt kérte, beismerés esetén a férfit ítéljék három és fél év börtönre, de ezt ő nem fogadta el. Most – nem jogerősen – 1 év 10 hónap letöltendő börtönre ítélték.

A férfit három olyan bántalmazással vádolták meg, amiket Orosz Bernadett ellen követett el. A legborzalmasabb verés 2019. november 9-én történt a honvéd üdülőben.

A vacsora után a hatgyermekes édesanya felment a szobába lepihenni, ám az egész délután alkoholt fogyasztó férfi utánament, majd azzal gyanúsította meg, hogy egy másik férfival beszélt telefonon. A védtelen nő megmutatta a telefonját, mire a párja ököllel nagy erővel homlokon ütötte őt.

Az asszony félelmében próbált egy másik szobát kérni, de nem járt sikerrel, ezért az ajtót kulcsra zárta, majd lefeküdt. De K. István betörte azt, majd az ágyon fekvő nő fölé állt, akit ököllel többször arcon ütött, miközben azt hangoztatta, hogy a nő megszégyenítette őt az osztálytársai előtt. A vád szerint ezután még többször fejen ütötte áldozatát, akinek a fejét beleverte a dohányzóasztal lapjába is, illetve fojtogatta őt. Amikor Bernadett ki tudott menekülni a szobából, István utánament, majd visszahúzta, s tovább folytatta a bántalmazást. Végül csak akkor hagyta abba a verést, amikor többen megjelentek.

„Nem érzem magam bűnösnek! Tizenkét vádpontot kaptam, amiket a rendőröknek mind ki kellett vizsgálni. Ennyi hazugságot még életemben nem láttam, amiket ellenem felhoztak” – nyilatkozta a portálnak K. István. 

Orosz Bernadett pedig azt mondta: „Az egyik szemem sír, a másik nevet! Fellélegezhetek, hogy mindhárom bántalmazásban bűnösnek találták és annak is örülök, hogy rácsok mögé kell vonulnia, de reménykedem, hogy ennyivel nem fogja megúszni”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk