Fegyvert rántott egy férfi Dobrev Klára rendezvényén

  • narancs.hu
  • 2021. június 4.

Bűn

A DK miniszterelnök-jelöltje Egerbe látogatott.

Dobrev Klára egri pártrendezvényén három ellentüntető jelent meg péntek délután, akik "EL", "KÚR", "TUK" feliratú táblákat mutattak fel, illetve egy hangszórón elkezdték lejátszani Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét.

Egy idő után az egyik tüntető egyszer csak fegyvert rántott, indoklása szerint azért, mert valaki bele rúgott vagy bele akart rúgni a hangfalba. Minderről az Egri Ügyek nevű portál számolt be. A fegyveres tüntetőt végül rendőrök szerelték le. „A jelenlegi adatok alapján a kialakult vita közben az egyik férfi elővette az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét, azt azonban nem használta. A rendőrök a helyszínen elfogták a 25 éves felsőtárkányi férfit és két egri társát. Mindhárom férfit előállították az Egri Rendőrkapitányságra, elszámoltatásuk folyamatban van"  – írta a portálnak a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk