Hat embert lelőtt egy 52 éves férfi Mississippiben

  • narancs.hu
  • 2023. február 18.

Bűn

Az egyik a volt felesége, de a többi áldozatát is ismerhette.

Az USA Mississippi államában, egy Arkabutla nevű településen pénteken hat embert megölt és egyet megsebesített egy ötvenkét éves férfi,  akit őrizetbe vettek.

A CNN a megyei seriff nyilatkozata alapján, az ottani szokások szerint közölte a gyanúsított nevét is: Richard Dale Crum.

A rendőrséget az ottani idő szerint délelőtt 11 körül riasztották. Aki telefonált, azt mondta, hogy valaki kocsival beállt egy élelmiszerboltnál lévő parkolóba, és átlőtt a mellette álló autóba. Eltalálta a sofőrt, aki meghalt. Utasa sértetlenül élte túl a támadást.

Mint utóbb rekonstruálták, a tettes ezután még az üzletben is járt, aztán elment volt felesége otthonához, lelőtte az asszonyt, a párjával pedig verekedett. Közben reagáltak a rendőrök a segélyhívásra, keresték a férfit, előbb a saját házánál. Az épület mögött még két holttestet találtak lőtt sebekkel. Az egyik az úton hevert, a másik egy kocsiban. A szomszédban két másik lelőtt áldozatot találtak, egy férfit és egy nőt. 

A rendőrök a közelben elfogták Crumot, aki menekülni próbált. Autójában több pisztolyt és egy vadászpuskát találtak.

Arról, hogy miért gyilkolhatott, egyelőre nem adott tájékoztatást a rendőrség, de azt már közzé tették, hogy az 52 éves férfi egyedül követte el a bűncselekményeket, nem volt társa.

Az összes áldozatát ismerhette. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk