Kapott tápszert, de nem fejlődött az 5 hónaposan meghalt kislány

  • narancs.hu
  • 2023. november 12.

Bűn

Tizenketten laknak egy házban, a felnőttek öt gyermekről gondoskodnak.

Születése óta alig gyarapodott, jártak vele orvosnál, mindig kiváltották a felírt tápszert és etették is, de nem hízott – ezt nyilatkozta a pénteken meghalt öt hónapos kislány nagyanyja az RTL Híradójának.

A három kilogrammos csecsemő halálának körülményeit szakértők vizsgálják, egy rászoruló családokat segítő szervezet bejegyzése szerint éhen halt.

A nagymama azt is elmondta a híradónak, hogy az egész család sajnálta a kislányt, hogy nem fejlődik úgy, mint a többiek, hiába etetik, és hogy öt hónaposan is olyan volt, mint egy újszülött. Az RTL szerint az eset okait vizsgáló első orvosszakértői vélemény hétfőre készül el.

A riport szerint a tarnazsadányi család szerény körülmények között él, a házban tizenketten laknak, öt gyermek. A helyiek összefogtak a családért, megjavították a kerítést, a kaput, visszaállították az áramszolgáltatást, építési anyagokat adtak, ruhákat, tisztítóeszközöket.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával nyomoz. A házaspár másik két gyermekét a dédnagymama vette magához ideiglenesen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk