Késes ámokfutó sebesített meg többeket Münchenben

  • narancs.hu
  • 2017. október 21.

Bűn

Egyelőre nem tudni az indítékot.

Egy támadó többeket megkéselt szombat délelőtt Münchenben – jelentette internetes kiadásában a Bild című lap, hozzátéve, hogy a sérültek közül senki nincs életveszélyben.

A támadó elmenekült a helyszínről.

Messer-Attacke in München: Mehrere Verletzte – Täter auf der Flucht

A bajor főváros rendőrsége a történtek miatt felszólította a belvárosi Rosenheimer tér környékén lévő embereket, hogy maradjanak a környező épületekben.

A rendőrség Twitter üzenő oldalára feltett tájékoztatás szerint minden lehetséges erővel keresik az elkövetőt, akinek indítéka egyelőre nem ismeretes.

Frissítés

Elfogta a német rendőrség azt a férfit, aki szombat kora reggel Münchenben négy embert késsel könnyebben megsebesített. A sérültek egyike sincs életveszélyben. A gyanúsított a Rosenheimer Platz közelében támadt rá egy nőre és öt férfira, akik közül kettőt nem talált el. A 40 év körüli férfi reggel 6 óra körül támadt az arra járókra, majd biciklivel menekült a helyszínről. A rendőrség szóvivője elmondta, az elfogott gyanúsított nagyon hasonlít a szemtanúk által adott személyleírásban szereplő személyre. Egyelőre nem lehet tudni semmit a gyanúsított indítékáról.

(MTI, Bild)

Figyelmébe ajánljuk