Két fiatal megalázott, megvert és kirabolt egy hajléktalan férfit Pécsett

  • narancs.hu
  • 2024. január 10.

Bűn

A sértett súlyos sérüléseket szenvedett, a pénzén sört vettek.

Brutálisan elbánt egy fedél nélkül élő férfival két fiatal Pécsett – írja a 24.hu. A sértett korábban több ujját is elveszítette egy munkabaleset során, mielőtt az utcára került. A támadás napján egy közterületen lévő füves részén aludt, amikor két részeg férfi odament hozzá, és kérdőre vonta.

A 27 éves férfi és 18 éves társa ezután pénzt követelt, majd elvette a hajléktalan öngyújtóját és 3000 forintját. Ezután levetették vele a nadrágját és több ruhadarabját, és arra kényszerítették, hogy meztelenül táncoljon a fogvicsorító hidegben. A férfinek a gyanúsítottak kezéből kellett megenni különböző földről felszedett magokat.

Ezután a két fiatal ököllel nekiesett és megrugdosta a sértettet, aki koponyazúzódást szenvedett. A gyanúsítottak ezután sört vettek a rabolt pénzen a dohányboltban.

A gyanúsítottak büntetlen előéletűek, azonban egyikükkel szemben más büntetőeljárás is folyamatban van. Az ügyben eljáró nyomozási bíró elrendelte a két férfi letartóztatását.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk