Két gyalogost gázolt a BMW-s a zebrán, elfogták

  • narancs.hu
  • 2023. december 7.

Bűn

A német rendszámú luxusautó sofőrje cserbenhagyta az áldozatait.

Szerdán este köztéri kamera rögzítette azt az esetet, amikor egy BMW-s elgázolt két szabályosan közlekedő gyalogost a zebránál Solymáron. A sofőr, aki egy WI-BE 989 német rendszámú BMW X6 típusú autót vezetett, továbbhajtott, még csak le sem lassított. Mindkét gyalogos megsérült. (A videofelvételt itt lehet megnézni.)

A rendőrök nagy erőkkel nyomoztak az elkövető után, házról házra jártak, hogy információkat szerezzenek. Kora estére kiderült, hogy a sofőr Budapesten lakik, egy II. kerületi ház garázsában megtalálták az autót és a gazdáját is.

 
A rendőrök őrizetbe veszik a solymári gázolót
Fotó: police.hu
 

 

A 34 éves, orosz–magyar kettős állampolgárt előállították, és segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi azt állította, megijedt, azért hajtott tovább, és azóta is gondolkodott, mit tegyen. A rendőrség közlése szerint a férfit őrizetbe vették, a bíróság elé kerül az ügye.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk