Két gyalogost gázolt a BMW-s a zebrán, elfogták

  • narancs.hu
  • 2023. december 7.

Bűn

A német rendszámú luxusautó sofőrje cserbenhagyta az áldozatait.

Szerdán este köztéri kamera rögzítette azt az esetet, amikor egy BMW-s elgázolt két szabályosan közlekedő gyalogost a zebránál Solymáron. A sofőr, aki egy WI-BE 989 német rendszámú BMW X6 típusú autót vezetett, továbbhajtott, még csak le sem lassított. Mindkét gyalogos megsérült. (A videofelvételt itt lehet megnézni.)

A rendőrök nagy erőkkel nyomoztak az elkövető után, házról házra jártak, hogy információkat szerezzenek. Kora estére kiderült, hogy a sofőr Budapesten lakik, egy II. kerületi ház garázsában megtalálták az autót és a gazdáját is.

 
A rendőrök őrizetbe veszik a solymári gázolót
Fotó: police.hu
 

 

A 34 éves, orosz–magyar kettős állampolgárt előállították, és segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi azt állította, megijedt, azért hajtott tovább, és azóta is gondolkodott, mit tegyen. A rendőrség közlése szerint a férfit őrizetbe vették, a bíróság elé kerül az ügye.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Önarckép feketével

  • - turcsányi -

Ha van igazság a földön, Bert Schneiderből hétcsillagos hollywoodi aranyifjú válik. Egy léha, semmirekellő alak a sztárjelöltek örökké vidám, szőke és bikinis karéjában, a nyitott tetejű sport Mercije oldalának támaszkodva, golfhoz öltözve néz el a távolba, s számolja Los Angeles mindig felhőtlen egén az angyalokat.

Kiszámolós

Ha Ed Sheerannek van harminc kamionja, hat pengető alakú óriáskivetítője, öt saját fejlesztésű looper pedálja a forgószínpad öt különböző pontján, és 135 percet játszik – saját állítása szerint – nagyjából 70 ezer embernek, akkor hány keringős lüktetésű balladát játszhat el?

Az egyedüli boldogság

  • Balogh Magdolna

A dán írónő (1917–1976) bő öt évtizeddel ezelőtt befejezett, 1967 és 1971 között írt ön­életrajzi trilógiája azt az utat mutatja meg, ahogyan egy szegény sorsú, munkáskörnyezetben felnőtt lányból ismert és népszerű, számos díjjal kitüntetett szerző válik.

Térerő

A modern nagyváros az ipari forradalom következménye; a korábbiaktól gyökeresen eltérő termelési struktúra nyomán alakult ki az a térszövet, amelyben az európai civilizáció máig élni, bár lassan inkább csak túlélni próbál.