Levette a rontást a házról és ellopott 18 milliót

  • narancs.hu
  • 2023. február 13.

Bűn

A nagybaracskai férfi hívott egy örömlányt, jött vele egy másik nő is, aki magához vette a bibliát, kántált, aztán kinyitotta a széfet.

Egy nagybaracskai férfi nemrég barátja ötlete nyomán szétnézett egy internetes oldalon, ahol nők kínálnak pénzért szexet. Az egyik fiatal lány megtetszett neki, beszélt vele telefonon és meghívta a lakására. A lány azonban nem egyedül ment a megbeszélt időpontra, hanem egy harminchét éves másik nővel együtt.

A házigazda mindkettejüket megvendégelte étellel, itallal, aztán a fiatabbik nővel felment a ház emeletére. 

Az idősebbik nem csatlakozott hozzájuk, viszont egyszer rájuk nyitott. Azt mondta, hogy rontás van azon a házon és a gazdáján is, de majd intézkedik a levételről. Magához vette a férfi bibliáját, és – a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint – „kántálva odébb állt”.

Ez a szertartás figyelemelterelés lehetett, mert miközben a lakásban járkált, megtalálta a házigazda széfjét, a hozzá való kulcsot, kinyitotta és kivett belőle három, euróbankjegyekkel teli borítékot. Később a két nő elment, a férfi pedig csak másnap döbbent rá, hogy meglopták. Rögtön a rendőrséghez fordult.

 

 
A széf.  Fotó: Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság
 

 A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói a személyleírások és a többi adat alapján be tudták azonosítani a két nőt. Vasárnap mindkettőt elfogták. Az idősebbik nő táskájában megtalálták az ellopott pénzt, amelynek értéke közel 18 millió forint. A pénz visszakerült a tulajdonosához. Az idősebbik nő ellen lopás miatt büntetőeljárás indult. Elismerte, amit tett, de azt állította, hogy a lány – aki még fiatalkorú – nem tudott a lopásról. Így őt a rendőrök most csak tanúként hallgatták ki. 

A nyomozók vizsgálják, hogy más bűncselekmény történt-e – írja a megyei rendőr-főkapitányság.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk